THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, 29 December 2011

PEST@ PEN@NG BEST!!!


Assalamualaikum w.b.t
hye sume..korang dh g PESTA  ke blum???msti dh prgi kn??tggal lg 2 hri je sblum kta mngucapkn slmt tggal kpd thun 2011 n slmat dtg kpd thun 2012....kpd ssiapa yg blum g PESTA PENANG...prgi cpat yer...hahaha..hri ahd yg lalu,aku n fmily aku g PESTA....best sgt....wlopun blik lwat mlam..tp best...aku naik 3 prmainan je...first,aku,kak long aku n adk llaki aku nek XCOASTER (xtwu eja btol ke x)hehehe...best gler ar..hahahaha...bnda  2 blum brgrak g,aku dh mnjerit...yg pling lwak,aku n kak long aku xleh brhnti mnjrit msa nek XCOASTER...hahahaha...adik aku leh gelak g msa nek XCOASTER...hahahaha..mmg brani....aku ase cm nk trkluar jntung..hahahaha..bb 2 ar aku mnjrit...hahahahahaa..mmg best ar....lpas 2 aku nek ape bnde ntah..(tp adk aku pggil kreta laga)haha..aku nek ngan adk aku...dya pnya la excted...lpas 2 aku,along n adk aku nek SKY RIDER...mula2 aku xmau nek,bb bnda 2 sgt mnakutkan + mngerunkan + mnyeramkan...tp,dh kak long aku n adik aku nek,aku pon wat2 brani g nek SKY RIDER...haahhaha..msa nek SKY RIDER,aku mnjrit skuat2 hti,smpai skit tekak...SKY RIDER mmg mnakutkn....cnfirm "AKU XMAU NEK DH BNDA 2"...mnyesal aku nek...mmg mnkutkan giler ar...jntung aku ase cm nk trkluar...yg aku plik,adk aku n kak long aku xtakot..diorang kta best....plik tol....hahahaha...lpas 2,aku rsa PENING GLER ar...ase cm nk trmntah pon ada....sume ny sbab SKY RIDER....lpas 2,aku trus xmau nek prmainan len...pning pnya psal....hahahahah....tp,pe2 pon....mmg best....saat yg pling mnggmbrakn dlm hdup aku...hehehehe..nnti de msa,aku upload gmbr aku n fmly kt pesta....k law,smpai cny je....daaaaaaaaaaaaa... =)

#thanksmakbbtlongsponsor..hahaha

0 comments: