THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, 11 June 2012

OUTING + LEPAKING WITH MY FRIENDS..

Assalamualaikum w.b.t...klmarin aku n mmbe2 aku g SEREMBAN..kmi g tgok wyang n karaoke...mmg best sgt..knangan ny aku xkn lpa smpai bla2..kmi g sremban koi 9.30 pg smpai koi 6 ptg...yg sdih nye,kmi nk men bowling,tp pnuh..lpas 2 kmi g mkan kt TESCO...ltih gler ar tp best..walopun kaki aku ase cm nk trcabut,tp g sna mmg srnok sgt...hahaa..kmi g sna naek KTM...1 time aku naek KTM..hehe..mmg jakun gler ar...mmg pngalaman bru bg diri aku..sblum ny aku xpnah naek KTM...slalu nek bas n mtor je lau nk g mna2..heehhe..kitorang tgok wyang cter BOHSIA 2...cter 2 mmg best..tp ending dya sdih..ase cm nk ngis jer..haha,touching trlbih..k la,smpai cny jer aku nk tlis...

::::::::::nota kecil:::::::::::
>aku syang sume kwn2 aku..
>hope prshabatan kta 7 owg kkal smpai bla2..
>peace...always smile.. <3 <3 <3

























Saturday, 9 June 2012

M!SS YOU SO MUCH..!!

Assalamualaikum w.b.t..
ny entry aku yg ke 2 untuk ary ny..msti korang sume trtnya2,spe yg aku rndu kn..??heehe..jap2,nk cter la ny..sbnarnye aku rndu ngan my "hubby"..sjak aku blajar kt n.9,hbngan kmi mkin ary mkin rngang..aku pon xtwu npe..myb prsaan aku jer kot..aku xsbar nk tggu rya,bb dya nk dtg umah aku rya ny...hope hbngan kmi trus kkal smpai bla2...amiiiinnnnn...korang sume doakan aku yer...walopun aku jauh ngan dya,tp aku ttap stia kt dya...stia kt dya 1 jer..hope dya pon sma...miss u so much b...



# love u so much.... <3



H@NG OUT W!TH FRENZ..!!



Assalamualaikum w.b.t..
hye uoll's..dh lme aku xupdate blog ny..sjak aku bljar @ Murni nursing cllege n.9,aku jrang tlis blog bb bzy ngan stdy...ary ny aku kuar ngan mmbe2 aku g TESCO n GIANT..ary ny mmg best..mmbe2 aku mmg sporting gler..aku hepy bla tgok mmbe2 aku hepy..aku ska tgok diorang sume bhgia..hope diorang sntiasa hppy..kt cny,,diorang la FAMILY aku,bb FAMILY aku dok jauh..tiap2 ary aku rndu kt  fmily aku,espcially MY MOM...wlopun aku jauh dri fmily aku,tp aku de mmbe yg mmg 1 kpla ngan aku..mmg hppening gler...k,smpai cny jer aku nk tlis,bb ary ny aku mlas nk tlis pnjang2..nnt bla de msa,aku upload gmbr...k,bye sume...

:::::::::::::nota kecil::::::::::::::
mkin ary,mkin mlas nk tlis blog..
hehehee.. PEACE..!!!

Monday, 4 June 2012

PENG@L@M@N @ MURN! NURS!NG COLLEGE,N!L@! N.9